Relax, take it easy

Ja, det är nog det enda man kan göra. "Relax, take it easy. For there is nothing we can do.." Härlig optimism, faktiskt.

Nu kan jag, för första gången på flera veckor slappna av. Eller, ja, mer eller mindre andas lungt ett tag. Samhällslektionerna går bra, jag klarade teoriprovet och det går allmänt okej i skolan så jag har faktiskt unnat mig att relaxa och take:a it easy. Efter att ha varit ett totalt vrak som knappast var vaken ens när jag var som mest levande så känns det bra nu när våren har kommit och solen väcker en på morgonen. Kan det bli mycket bättre?

Ja, det kan det faktiskt. Om 9 (10?) dagar så blir allt bättre. Då kommer Sophie hit! Omfg! gött som fan! Höjden av relaxment!

Sveriges skamfläck på internet just nu :

http://www.kobojsarna.se/

 - Finns det något värre än En sång om ingenting?

Wallah, jag är så bäst!

Ja! Wallah, liksom! Jag är så bäst!

För er som läst mitt tidigare inlägg så borde ni fatta vad jag gjort. Jag klarade teoriprovet.

Förvisso, 53 poäng är inget att skryta över direkt men för er som känner mig privat så borde ni veta att jag inte är någon fena på att öva inför prov.

Yeah! :D:D:D

Hey, miss murder!

Ja, den sitter jag och lyssnar på just nu. AFI - Miss murder. Skrikig musik men ändå bra, typ.AFI är mystiska. Mycket bra, mycket skit.

Jag har dödslängtan. Nu känns det som om det hade varit lättast för mitt fortsatta leverna att bara dö. Jag är så jaefvla spänd inför teoriprovet imorgon och jag känner, likt allting jag gör, att jag inte gett den tid det förtjänar. Visst, det går att göra igen men, Vips!, så är man med Linus med 11 skrivna teoriprov i ryggen.
Det hade känts så gött att klara det på första försöket. Jag gjore iofs ett teoriprov på Bonniers Trafikskola 4.0 och fick 53. Godkänsgränsen ligger på 52. Det känns inte tryggt.

Nej, jag skall helt enkelt in i morgon, göra skiten, och känna mig miserabel för att jag inte klarade det.

Håll ögonen öppna imorgon för resultat.


Önska mig lycka till, plz!

Skalman är tlött

Nej, jag stavade inte fel. Jag satt och tänkte lite på Britt-Erik och på hur dundersexigt hans "Å Skalman han är tlött...!" är. Ah, en fantastisk man.
Min dag har varit späckad med roliga saker. Några timmar med GTA: Vice City och sedan snackade jag med Sophie. Kan det bli bättre? Mja, om jag hade hånglat med Sophie samtidigt som jag spelar GTA:VC så hade ju livet varit på sin absoluta höjd. En flicktunga som virvlar i ens mun medan man pumpar haitier fulla med bly <3
Nej, nu har man ju redan gått miste om en timme sömn så då kanske man skall passa på att skita i att sova överhuvudtaget? Njae, kanske inte.

Förresten, skall man spara till en Hitlermustasch?

Bajs på bloggen

Ja, det var någon som bajsat på min blogg! Jag har i flera månader trott att det varit skit på min skärm, men det var det inte! Det var fel på bilden!
Ni som sett min banner och märkt lite bruna (?) fläckar mellan x:et och m:et kan nu titta igen och fröjdas, de är borta med tåget och vinden.
Jag har suttit som en skållad lågavlönare och pillat med bannern och nu är den färdig.
Den är simpel, ja, men ack så snygg.

Detta skall firas med CKY - Familiar Realm!

Återigen; Fan, vad jag är duktig!

Som ett brev på posten

Ja, det ligger troligtvis redan på postlådan och är på väg till mig. Men vad är det ? Kan det vara ett plan? En fågel? Ett dragspel? Nej, det är faktiskt biljetter till Stockholm!
Jag skall åka till Sophie mellan den 16:e Maj och den 21:e Maj för att sedan åka tillbaka till henne mellan den 25:e Maj och den 28:e. Ja, vad gör man inte för sin flickvän? :)

Så, så kommer de alltså att komma. Som ett brev på posten. Eller som ett dragspel med jetpack.

CKY - Sink into the Underground

Sophie

Hennes namn det är det vackraste som jag beskriva kan
Ty Sophie är det skönaste på jorden
Det som blomsterkonungen inunder höga granar fann
Något skönare jag ej beskriva kan


Jag har gjort om den lite. Låten heter ju egentligen
Jag har skrivit till min flicka eller Linnéa men jag
tyckte Sophie passade bättre in i texten
Ja, jag är smörig men ack så sanningsenlig.


Levererar sanningar!

Nu skall ni få en sanning och den kan man bara komma åt om man telefonerat med ovan (under?) nämnda personer. För er som inte gjort det så har ni definitivt gått miste om något. Men nu till dagens sanning. Eller, ja, inte dagens. Typ seklets.

Sophie är fördjävla söt



"Nu något till våra yngre tittare. Bajs."

Med besked...!

Ja, nu är det besked på gång. Idag är jag glad.

När jag gick hem från skolan insåg jag, trots att jag har ett teoriprov till B-körkortet att göra, att livet är rätt gött. Solen sken, det var varmt, jag var mätt, jag var utsövd. Och sedan till det som fick mig att inse att våren är på G med besked.
Jag har flickvän.
Det är nog därför jag är så satans euforisk. Sophie, känn dig skyldig till min glädje!
Den gamla Johan hade säkert spottat eller urinerat på första bästa vårtecken men icke, nu är det vår! Nu laminerar jag det snarare och gör ett Pokémon-kort av det.

Med besked...!

Killingdesire - 100%!

Ja, den är 100%-ig just nu. Jag sitter för tillfället på bibliotekets dator och jag höll på att smälla ihop.

Jag hörde ett par PhJåRtIzAzArrr på andra sidan hyllan säga :
"Vad betyder fortskaftningsmedel?"

Ett sådant uttalande får mig att vilja döda. Sedan blir det inte mycket bättre att nummer två av dessa lågvatten utbrister :
"Man kan söka efter det på Gååggle!"

Seriöst, [gååå-gglää]! Men, nej! [Gooooo-gle]

Bah, döda alla fjortisar och gör världen en tjänst

Anders & Måns

Svensk skådespelare. Stor näsa. Konstigt namn.
Womba Womba? Rolf? Sommrig Ostsås?

Remember, remember the fifth of November..

Ja, ni som har bra smak inom film borde känna igen det. Eller inom serier, likväl. Det är en serie som jag definitivt måste läsa. V for Vendetta.
Usch, en skamligt bra film. Nedtonad och subtil socialtpropaganda, vassa knivar och cool engelska. Ja, den filmen måste ni se!

Idag har jag haft prov med Paul. Paul är ju mer eller mindre en facist så det drog på mina nerver, mina ork och min levnadslust. Ett tre timmarsprov med Paul om konjunkturskillnader och valutapolitik kan få även den starkaste att ta sitt liv.

Sedan när jag kom hem ville pappa bada på Tanums Strand. Jag var lite skeptisk i början men jag följde med och det var roligt. Trots det faktum att det var en norsk skitunge i ständig närhet till alla som med sina enorma fettreservoarer alltid stänkte ned hela badhuset så var det ett mysigt bad. Skitunge...
Sedan bastade jag. Det var varmt.

Sedan så ringde syrran och ville ha tag i morsan. Men det hela slutade med att jag och syrran satt och snackade i 2 timmar om 80-talsmusik och vi kom fram till att Paul hade varit lärare på syrrans högstadieskola.
Jag måste visa han de bilderna så han känner sig gammal. Haha! 19 år gammla skolfoton! Mwaha!

I've had better..

Ja, det är så sant som det är sagt. Jag har haft det bättre.

Allting började igår när jag lämnade av Sophie på Centralen i Göteborg, då blev man lite våt i ögonkanten och hon hade gärna fått stannat ett bra tag till :/
Jag och Sophie hade ett par underbara dagar här hemma hos mig men, poff!, på en blink så var hon påväg hem igen.

Efter att ha dödat massa tid i Gbg så åkte jag hem och fick senare på kvällen ett besked av Ace på Hamsterpaj att han skullle degradera mig. Nog för att jag har vetat hela tiden att han har hatat mig men det finns mer äckliga skitungar som han hade kunnat rensa ur föra mig.
Nafs, _SomeBody_, Wrath_Torsk, fridh, ja, en herrans massa borgare som kunnat rykt för mig.
Men, tyvärr så får man väl inte vara Socialdemokrat om man skall vara OV på Hamsterpaj.
Borgrarasen skall vara överallt.

Nej, nu skall jag snacka med Sophie så jag mår bättre

Snö åt alla!