Första inlägget

Jaha ja.
Då har jag blivit en bloggare med. Det var ju trevligt.
Jag skall försöka så gott det går att skriva varje dag. Jag sade även att jag skulle motionera och att jag skulle sluta äta godis men vi såg ju hur det blev med den saken...
Vad skall man blogga om då? Ja inte vet jag. Vet du?
Jag skall nog blogga om lite ditten och datten och vad som händer i mitt liv. Då blir det inte så innehållsrikt men det får duga.
Idag har det varit en masig dag som varit segare än Bosse Ringholm's sirap. Alltså väldigt seg för er som inte förstod det.
Jag såg fram emot en härlig tupplur på den släckte bussen men jag var vaken som bara den. Inte en blund på hela resan. Jag som annars brukar sova som en stock även om det är tänt i bussen. Snacka om en aning störande.
Sen kom vi fram till skolan och insåg att vi fick gå sista biten i bitande kyla. Inte speciellt roligt men sorgligt uppfriskande som resulterade i att jag var pigg som en kaffeböna på svenskan vilket jag absolut inte hade behövt vara eftersom jag redan läst färdig min bok redan ("En komikers uppväxt" av Jonas Gardell - Fruktansvärt bra bok).
Så jag hade lika gärna kunnat sova men det gick ju såklart inte. Men jag lyckades överleva den lektionen men möttes då av stek strömming till skolmat. Det kändes som dagens misär var nära innan jag märkte att dom verkligen hade potatis i potatismoset. En liiiiten ljusglimt i ett total kaos till skollunch.
Sen vart det tyska. Ett stort sömnpiller som inte gick att somna till. Jobbigt.
Sen åkte jag hem. Roligare än så var inte min dag.
Jag vill bara tipsa om www.julradion.se som spelar fin julmusik :)
That's all for now


//Snaxman

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!