Shiat

Nu har det gått såpass lång tid sedan jag bloggade att jag inte ens kommer ihåg vad jag bloggade sist om. Jag har träffat Sophie, gett blod och träffat Anna, slutat på sommarjobbet, börjat på nytt jobb, förbannat mig över min dator och förbannat mig över min externa. Skall vi ta de sakerna i den ordningen? Ja, det gör vi.

Sophie

Ja, jag har träffat Sophie. Denna gånger var det jag som åkte upp till henne. Och, likt alltid, så var det ju hur mysigt som helst. Och en del flm blev det med. Vi gick också på under Stockholms regnigaste dag någonsin. Mina stackars läderskor blev genomsura med dvärgsilkesaporna och pussarna från Sophie räddade hela den dagen.
Vi var även en tur till hennes mormor, åt mycket god mat, åt desto mera godsaker, var intima och mycket annat kul som flickvänner och pojkvänner brukar ägna sig åt.
Filmer, ja. Spiderman 3 och 300. Jag hade på en kväll sett Spiderman och Spiderman 2 eftersom Sophie ville se Spiderman 3. Filmen var bra, lite rörig och lite väl yvig, men fortfarande bra. De kunde ju utvecklat Venom's karaktär, likaså Sandman och faktiskt rört till det med med Young Goblin. Varje fiende skulle ju kunna vara en film. En för Young Goblin, en för Sandman och en för Venom. Det roliga är också att Peter Parker är sjukt emo i filmen!
300 såg vi också. Popmös, överdriven, självklart men fullt acceptabel. Mer än så säger jag inte.

Blodgivning och Anna

Dagen jag åkte hem från Sophie så gav jag också blod. Med tanke på att jag har helt fantastiskt bra blod så kände jag att jag var tvungen att dra mitt strå till stacken. O- är en sådan blodgrupp som kan tas emot av alla. Lite som ett slaskblod. Men vi som har O- kan bara ta emot O- därför är det väldigt bra att man ger om man har just min, Sophies och min mors fantastiska blodgrupp. Jag var skitnervös för att ge blod. Det visade sig ju docl vara en riktig baggis. Bara ligga där och slappna av. Sköterskan kom t.o.m. med smörgås och saft. Och en snygg tröja fick man också!
Sedan tjuvåkta jag buss (PHnIzzZah!1) till Annas gymnasium. Anna gav mig en beskrivning dit som inte ens orienterare skulle kunna hitta, men efter många om och men så hittade jag. Ytterligare ett bevis på min fantastiska storhet. Vi gick runt i skolan och skakade hand med alla. Alla bara, "Är det du som är Annas kompis?!". Tydligen hade hon spridit ordet till hela skolan och jag var tvungen att skaka hand med alla. Efter en dålig mattelektion så tjuvåkte jag igen (PHNIzZZAH11!) och sedan åt jag och Anna på McDonk. Sedan började det spöregna så jag och Anna fick hitta det närmsta fiket, inte det som hon planerat. Det var gott, dyrt och tiden gick alldeles för fort.

Slutat på Sommarjobbet

Ja, det har jag gjort. Eller jag tror det i alla fall. Min chef har inte hört av sig på något sätt så jag antar att det är slut för i år. Hoppas bara att personalfesten inte krockar med familjens utlandsresa...

Börjat på nytt jobb

Ja, det har jag gjort det med. Jag tror jag var arbetslös i max 2 dagar innan Eric hade fixat ett litet halvtidsjobb till mig på CP där han jobbar. Jag packar, inlevererar och skickar massa saker som jag itne ens vet vad det är. Typ dragare, styrskåp och sladdar. Fråga mig inte vad det är eller vad folk har för nytta av det. Jag vet inte.


Förbannat mig över datorn

Ja, det är mycket man hinner med. Den hinner lägga av också. Hela mitt Windows kraschade, jag installerade om det och sedan dess har den aldrig riktigt varit som det brukar. Orka Windows, säger jag bara.

Having a computer is like having aircondition, it' gets useless as soon as you open Windows

Förbannat mig över min externa

Ja, den har strulat den med. All min musik försvann igår. Nog för att jag tänkte rensa musikarkivet lite, men inte så här extremt. Håller för fullt på att lägga in allt från mina Cd-Skivor igen. Usch, inget roligt arbete. Mer än så orkar jag inte säga, jag är för emo.

Summering

Det har varit väldigt flängiga veckor. Snart skall man sända webradio på SSU's webradio RadioAktiv och om någon vecka skall familjen till Grekland. Det är ju som jag alltid sagt, livet är roligare utan skolan

Jag reserverar mig emot eventuella stavfel. Jag orkar verkligen inte läsa igenom allt igen.

Pizz ouwt.