Deutchland - Füssball - Ok!

Nu var man tillbaka igen. Eller, ja, jag har ju varit tillbaka ett tag men för en gång skulle är jag ledig. Jag har konstant i 7 dagar nu så det börjar kännas i fötterna och i kroppen. Dock var det hiskeligt skönt att sova så grymt länge idag. Det förtjänade jag :)

Men ni bloggläsare har ju missat väldigt mycket. Jag har varit i Malung och Sophie likaså. Det var grymt kul! flertalet dagar med bara massa dansbandmusik. Jag tror till och med att jag har öppnat Sophies ögon så att hon förstår att det inte bara är Bengt-Birgerz som spelar, utan att det öven finns unga dansband med väldigt skön musik. Arvingarna, Higlights, Bhonus. För att nämna några :)
Jag hoppas att Sophie är lite mer utförlig om Malungstrippen, jag har ju trots allt planerat att jag skall käka lite frukost nu.

Men ni alla får ha det så bra och ni måste läsa min blogg lite mer ofta, jag har faktiskt planerat att det skall bli en liten upptrappning av bloggandet :)


ÅH, JUST NU! HAHAHAHHAH!

Ni måste bara höra det här. Jag jobbar ju som sagt på glassfik och igår, när jag skulle betjäna en barnfamilj, så trodde jag nästan att jag skulle avlida av skratt!

När ungen i familjen fick se glassen så vände han sig mot mamma och halvskrek:

"Mamma, jag vill ha snopp-smak!"

HAHHAHHA xD

Undra vad hans föräldrar ger honom för glass bakom stängde dörrar...?

Waoowi

Idag har det varit en grymt jobbig dag på jobbet. Man har gjort sitt bästa för att överleva dagen och inte var det bättre med att man var tvungen att ha en mössa på sog fr.o.m. idag. eftersom jag har kort hår så kliar ju mössan så in i helvete och eftersom jag allmänt har stort huvud så fick det inte riktigt plats i mössan vilket resulterar i att den klämmer åt och göra lite ont lite då och då.
Sedan har jag varit lite olaglig också. När jag åkte hemifrån idag så körde jag lite för fort. Men det var ju befogat. Man gör ju allt för att komma undan från de odrägliga och tykna arbetskamrater som var kvar när jag gick från jobbet. Jag nämner inga nämn med det är de enda systersyskonparet på jobbet. Hoppas de läser detta. Förresten, den yngsta av er, ditt klädmärke är inte vackert.

Sedan blev det bättre när jag kom hem. Fick i mig lite paj och tårta. De hade firat morsans födelsedag lite i förväg och jag fick inmundiga det i efterhand. Sedan fick mamma och pappa ett ryck precis när Camilla skulle gå och fick för sig att rycka ut hela garderoben. Då återfann de en sametskavaj som jag gladeligen provade lite på skoj. Men den satt som gjutet!
Jag skall ha den hela tiden från och med nu :F

Förresten, är jag duktig eller är jag jävligt duktig?

image15

Walla, mina fötter!

Best evar!1!!ett

Nu kommer det bästa citatet i världshistorien:

"I got to go out somewhere and do something wild! Like get a tattoo on my face of a goat holding up a baby snorting cocain of his penis"

http://www.gametrailers.com/player/21229.html