10:58

Så mycket vara klockan nu.

Jag sitter vid bibliotekets dator nu oich eftersom det är en dator med troligtvis utgivningsdatum innan 1960-talet så kan jag inte göra som jag vill med den. Hamsterpaj funkar inte på denna datorn eftersom IE väljer att inte vara med. Men även om det funkat så hade det inte funkat ändå. Sveriges tredje största ungdomssida är ju faktiskt skrattretande på nästan alla avseenden. Sidan har ju ffs legat nere i snart 3 dagar och allt man får är ett felmeddelande. Det tycker jag inte är särskilt h4xXz0r eller särskilt pro av dem.

Ingen lyckades lösa eller läsa mitt förrförra blogginlägg. Jag lyssnade ju på Metallica - Hero of the day! Det där var4 en bild från musikvideon, pappskallar! :)

Nu har jag tillbringat två helger hos Sophie. De helgerna kan man inte sammanfatta i ord eftersom man själv måste uppleva dem för att förstå hur underbart det var. Vi har varit på Linkin Park i Globen, sett på Pirates 3 (Jag kan inte stava till karibien på engelska...), vi har ätit god glass och ätit ännu mer rån. Helt enkelt haft det skitkul. Trist bara att vi skall bo så långt ifrån varandra, det är rätt sunkigt. Det känns så onödigt att vara borta från den man gillar :(

Sedan har jag tagit körkort också. Fatta att man var i extas när man tar körkort på Torsdag förmiddag och sedan träffar Sophie dagen efter och får se på Linkin Park senare på kvällen. Fan, kunde de dagarna blivit ännu bättre? Nej, inte alls :)

Dags att käka mat nu. Going to the moon, brb.

Sthlm nästa

Omfg, Stockholm imorgon! Resan påbörjas 06:50 imorgon! Fy fan!

A riddle!

image11

Vem kan gissa vad jag lyssnar på?

Vad skall man ta sig till?

Ja, vad ska man ta sig till?

De senaste dagarna har jag sett på Saw. Var mer eller mindre i extas-psykos av första filmen som var en av de bästa jag sett på länge. Ingen läskig film, men den var ju så grymt äckligt genomtänkt! Att en mänsklig hjärna ens kan komma på sådant här är ju oroväckande nog.
Dagen efter, igår alltså, såg jag Saw II. Den var också bra, dock inte lika skrämmande utan lite mer sömning och det märktes att de blev lite stinna av sina pengar och krutade på överdrivet mycket. Även den versionen var sjukt jäkla genomtänkt och det fick mig att inse att det verkligen måste komma mer genomtänka filmer på marknaden. Dagens filmer är ju mer "Ah....BOH!" och inte genomtänkte överhuvudtaget. Saw-filmerna är ju nästan sorgligt genomtänkta.

Nej, nu skall jag uppsöka puderpalatset innan jag skall krypa till sängs och avnjuta 24.S06E09.SWESUB.HDTV.XviD-Oscar_92.avi och The.Day.After-Tomorrow.SWESUB.DVDRip.XviD-Yoo=)-avi
Eller, vänta lite. Har jag kanske köpt dem på Dvd pch spelat inte på videoband? Det vet inte ni :)