Vad är det för fel på folk?

Men ännu mer, vad är det för fel på pensionärer? Varför kan de aldrig variera sig vad det gäller glass-smaker? Alla äldre människor tar antingen Hjortron (Uttalat "Hjåårtrååån") eller Romrussin (Uttalat "Råmm å rössin"), och det finns ingenting i hela vida världen som kan separera pensionärer från dessa smaker. Ingenting. Samma som att det inte finns någonting som hindrar barn från att kleta med fingrarna på nybonad glassdisk eller hindrar föräldrar från att säga sina barns beställningar trots att jag, sist jag kollade, hörde barns röster lika bra som dess föräldrar.

För att besvara eventuella följdfrågor så är jag trött. Och lite grinig, kanske.

Bäh

Trött. Skriver mer imorgon.

Skall man försöka igen?

Ja, jag menar, det kanske är intressant att höra om hur trött jag är från jobbet och hur det går med mitt högskole-sökande. Ja, i så fall kan ni fortsätta läsa. Annars är det ingen större idé. Eller fortsätt läs vet ja, om det nu är någon som läser detta. Eller är det bara jag som inbillar mig att folk läser min blogg om jag uppdaterar den frekvent?

I alla fall så sitter jag nu och lyssnar på Sabaton - Panzer Battalion och funderar över om det hänt något intressant sedan jag skrev något sist. Har ju blivit några månader äldre, men i övrigt har det inte hänt mycket. Med högskolesökningen går det bra. Har blivit kallad till typ "Informations och intervju"-dag i Karlshamn för BTH (Blekinge Tekniska Högskola) och sedan har jag fått något konstigt vykort från Högskolan Dalarna. Det mystiska med detta kort är inte dalahästen på savannen utan att de skriver på baksidan på kortet, som ni ser här under,"Välkomen till oss!" och raden under finns "Obs: Detta är inte ett antagningsbesked"

Nehe, men om det inte är ett antagningsbesked när de hälsar en välkommen, vad är det då?

Sedan har jag ju sökt radio-skola i Piteå och Båstad också. Men från Piteå har jag hört så mycket att mitt ljudprov kommit fram och från Båstad har man, chockerande nog, inte hört ett smack. Det är ju inte så att man tidigare i höst mailat kära Akademi Båstad minst, MINST, tre gånger utan att ens få svar. Menmen, jag hoppas på det bästa. Lyckades, till min egen stora förvåning, få 1.5 på högskoleprovet så till någon skola kommer man väl i alla fall.

Jag tror precis att jag lyckarts att fippla bort mina minneskortsläsar-utgångar på datorn, så då är det dags för Fight Club istället.