rofl.

image10

rofl.

Kill bill!

Let's kill 'im!

För er som inte kunde, med hjälp av rubriken, inse att jag sett Kill Bill så skall jag nu berätta för er att jag sett Kill Bill vol 1
Åhja, den var skitbra. Den rekommenderar jag varmt.
Om det inte vore så att jag är så förbannat trött just nu så hade jag givit er en mer fullständig redogörelse. Men den uteblir, haha!

image9

Ah... -smask

Orion

Ni har garanterat inte hört denna låt om ni inte är väldigt inbitna Metallica-fans eller om ni inte kan Metallica till punkt och pricka. En lite halvokänd (?) Metallica-låt som är den skönaste jag hört på länge. Snälla, ni som är alldeles "Neee, ja gillar itne Metalica", ge denna låten en chans och försök se det underbara i den.

Låten går igång efter ca. 15 sekunder in i låten.

http://youtube.com/watch?v=d7kfD4lsy4o

Ni behöver inte tacka mig efter att ni älskar denna låt..

Tillägnat Sophie

Vem är denna beryktade Sophie som jag pratar om hela tiden? Är det en fågel? Är det ett flygplan? Nej, det är Stålm....Sophie.
Sophie är min pöta flickvän för er tröga folk som inte insett det än. Och, ja, jag är väldigt lycklig och stolt över det :)

Men hur skall man kunna beskriva henne då? Hon är en liten blond pratkvarn som är den trevligaste flicka jag någonsin stött på. Hon innehaver också kyssvänliga läppar, samma blodgrupp som mig och världes gulligaste skrattgropar. Skall jag beskriva henne mer detaljerat än så här hade jag fått skrivkramp och ni hade inte orkat läsa..

Just nu så mår jag alldeles illa i magen. Delvis för att jag åt mycket sallad med till största del är att det känns så eländigt att vara så långt ifrån en så söt tjej. 47 mil. Varför? Varför måste jag bo här?
Jag får helt enkelt brottas med dessa jobbiga magkänslor och vänta snällt tills onsdagen den 16:e Maj då jag kommer åka till henne. Fåglarna i magen blir bara större och större för varje dag som går och det blir också jobbigare och jobbigare att natt efter natt helt plötsligt inte ha någon att hålla om.
Det kändes som om det var veckolängesedan som Sophie åkte men det var bara 4 dagar sedan. Det kändes också som om hon var här i flera veckor medans det bara var 6 dagar.

Sophie, kom tillbaka. Jag behöver dig!

Throw up your rawkfist!

Ja, släng upp dem bara! (Thousand Foot Krutch - Rawkfist, för er som undrade)

Ja, nu har då Sophie åkt hem. Det känns vemodigt. Flickan skulle gärna fått stanna resten av livet men hon skall ju vara så känslig och vara tvungen att åka hem igen. Jaja, det är smällar man får ta. Jag ber till gudarna att dessa 30 dagar som är kvar tills vi skall ses igen går fort som fan. Då skall vi hångla, gå på Gröna Lund och se på Linkin Park. Ihk, 30 dagar fram ftw!
Sophie kom hit för en vecka sedan (Ja, i söndags då) och hon åkte i lördags. Irk, det var grymt kul att ha henne här. Det måste nog vara den härligaste tjejen man kan ha omkring sig. Man har aldrig tråkigt med henne och man hittar allting något att snacka om. Och om man inte snackar så pussas man ju såklart. Men ändå, det blir aldrig tråkigt. Vi såg på film också. Ganska många faktiskt.
Här följer dessa :

* Tandläkaren [Den sög stenhårt]
* The Omen [Bästa filmen vi såg förutom BASEketball som är en av mina favoritfilmer]
* Fredagen den 13e, del 1 [Fan som jag skrek!]
* The Ring [Fullt acceptabel]
* BASEketball [<3]

Bah, Sophie får allt ta och leta sog tillbaka till mig illa kvickt. Det är ju rätt så jobbigt att sova ensam efter att man sovit i samma säng som henne 6 nätter i rad :(

Sedan så måste jag ju be er att gå in på Sophies blogg, virrigsomfan.blogg.se, och dreggla på hennes nya banner. Den har jag gjort. Faktiskt.

Så...? Vad har jag då gjort idag, då? Jag var nere på fotboillsplanen och fick se Fjällbacka bli defillerade av Munkedal med 5-2. Råstryk fick de!
Sedan så funderade jag mycket över när sista och avgörande matchen i elitserien skulle gå. Jag googlade och jag läste runt på Aftonbladet innan jag, för typ 20 minuter sedan, hittade att MoDo redan vunnit.
Grattis, era jävlar. LHC var bättre.

Nu skall jag snart sova men innan dess skall jag se på Dirty Sanchez och smygkika lite på Sophie. Nu kissade ni på er av intresse, eller hur?

Roxette

image8

Detta är Roxette!

Eller är det Sophie...? :O

Roxette

image7

Detta är Roxette!

Roxette

image6

Detta är Roxette!

3

3

Ja, 3. 3 dagar kvar. Omfg.


3...

Roxette

image5

Detta är Roxette!

Sjuksyster torbjörn...? :[

image4
Jag vill också ha en Torbjörn! ;(

Samba sambero

Ja, sätt igång och håna mig. Lyncha mig. Jag lyssnade faktiskt frivilligt på Anna Book. Ta fram tjäran och fjädrarna. Häng upp mig i armhålorna och krossa mina ben med ett basebollträ. För att jag skall faktiskt handla lite Lena PH sedan. Ja, för fan. Plocka fram hagelbössan, du bara!

Vad har hänt idag då? Ingenting. Jag vaknade i onödan eftersom jag tydligen inte skulle ha körning. Bläh. Jag skall nog se på film ikväll och sova tidigt. Skall ju trots allt upp klockan 09:39 imorgon. Det blir ju för fan aldrig så att man tar och går och lägger sig tidigt när man väl har sovmorgon.
Egentligen borde det inte kallas sovmorgon. Man förskjuter ju enbart dygnet. Om du vet att du har "sovmorgon" i 2 timmar på morgonen så tro fan att man sitter uppe 2 timmar längre på natten och ugglar vid datorn! Det spelar alltså ingen roll om man så börjar 03:00 eller 13:37, man är lika dödförklarad ändå.

Nu skall jag äta bröd.

Sedan så är det ju faktiskt bara 5 dagar kvar tills Sophie kommer. Baiz! Det kommer ju bli grymt roligt att ha henne här men jag har ångest. Mitt rum ser ut som fan.
Men, det är smällar hon får ta.

Detta inlägg är ungefär som hennes senaste inlägg i hennes blogg, http://virrigsomfan.blogg.se, det är så intressant så man nästan måste dra en skvätt i kalsongkanten